Riječko srce kuca za riječki KBC – U petak humanitarni koncert na Trgu Riječke rezolucije

257
Foto/Facebook

Prvi koncert koji će se u Hrvatskoj održati nakon popuštanja mjera je humanitarni koncert “Sve za našu djecu” koji organizira udruga Riječko srce.

U sklopu finalne akcije „Sve za našu djecu“, u petak 29. svibnja, na Trgu Riječke rezolucije održat će se humanitarni koncert na kojem nastupaju Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača. Zbog epidemioloških mjera trg u Rijeci neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta. U sklopu koncerta, koji će se u petak održati na Trgu Riječke rezolucije, na broj 0609009 javljat će se djelatnici KBC-a Rijeka. Prihod ove godine ide za nabavku defibrilator-monitora za Infektivni odjel riječkog KBC-a. Želja je udruge pomoći herojima koji su se borili u ovim izvanrednim stanjem te kako bi ubuduće bili još spremniji.

Pozivi se na 060 9009 mogu uputiti do 30. svibnja, objasnio je a Larry Ambrozich, predsjednik Udruge Riječko srce i novinar Kanala Ri, dodavši kako su već nadomak cilju od potrebnih 86 tisuća kuna.
Nedostaje nam oko 15 tisuća da zaokružimo priču“, kazao je Ambrozich gostujući u emisiji Radio Rijeke.

U petak će se u call centru na telefone javljati djelatnici riječkog KBC-a. Koncert će od 20 sati izravno prenositi Kanal Ri.

„Ponosan sam i sretan što sa Jurom, Markom i Mijom ispisujemo još jednu stranicu novog doba na ovim prostorima i to humanitarnim djelovanjem !!
Kad sam ih pozvao odmah su rekli naravno DA pa smo tako u organizaciji kanala Ri iz Rijeke odmah krenuli u akciju. Koncert će se održati u centru Rijeke na trgu Riječke Rezolucije 29.05.2020. u 20h.
Prvi koncert koji će se u Hrvatskoj održati nakon popuštanja mjera je humanitarni koncert “Sve za našu djecu” koji organizira udruga Riječko srce.
29. svibnja. Trg Riječke rezolucije, na kojem će se koncert održati, neće biti popunjen, a nazočit će mu 150 posjetitelja. Koncert će uživo prenositi Kanal Ri.

Nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača, a koncertom se putem poziva na broj 0609009 nastoji skupiti 86.000 kuna kojima će se kupiti defibrilatori+monitori za Kliniku za infektologiju.

“Vidimo se kroz par dana u Rijeci na humanitarnom koncertu “Sve za našu djecu “ – prikupljamo sredstva za KBC Rijeka”

“Brojne restrikcije i epidemiološke preporuke obilježile su protekle mjesece. Unatoč tome, pronašli smo načine za humano djelovanje.

U sklopu koncerta, koji će se održati 29. svibnja na Trgu Riječke rezolucije,
na broj 0609009 javljat će se djelatnici KBC-a Rijeka“, objavio je Tony Cetinski na Facebooku.

Jure Brkljača , Tony Cetinski & Marko Kutlić

Objavljuje Tony CetinskiPetak, 22. svibnja 2020.

 

Komentari