Riječani na čelu s Gradonačelnikom danas na poslu u tenisicama!

311

 

Gradonačelnik Vojko Obersnel

Sastavni dio ovogodišnjeg aktivnog vikenda „Rijeke u kretanju“  koji traje od 6. do 9.06. je i akcija „Na posao u tenisicama“ kojom su pozvani građani i razni poslovni subjekti te ustanove Grada Rijeke da na današnji dan zamjene mokasine, štikle, špičoke, japanke, sandale i ostalu obuću s najaktivnijom obućom – tenisicama.

A da sve ne bude baš skroooz lagano, za one Riječane koji su dan odlučili provesti u shoppingu u Tower Centeru Rijeka u suradnji s Towerom na cijeli su dan „zamrznute“ pokretne stepenice jer „svaki korak je bitan“!

Odaziv? Genijalan! Facebook stranica kampanje napunila je album fotografija – Na posao u tenisicama.

U akciju su se tako uključili između ostalih: Tower Center Rijeka, Radio Rijeka, Totalni FM Primorski i Totalni FM, Erste Klub za mlade, Odvjetnički ured Grba i Kesonja, FINA Rijeka, Odjeli Grada Rijeke, Primorsko goranska županija, Linguae škola jezika, Thalasso Wellness Centar Opatija, Foto Flash Studio, La Vie Photo Studio, Hotel Kvarner Opatija, Građevinski i Ekonomski fakultet, agencija Libra i mnogi drugi….

Podršku je ovoj akciji i cijeloj kampanji „Rijeka u kretanju“ dao i gradonačelnik Grada Rijeke, Vojko Obersnel koji je također danas na posao došao u tenisicama. Kako je i sam rekao, osim para tenisica koje ima doma, jedne drži i u uredu za „svaki slučaj“, za neki sportski đir ili posjet gradilištu. Iako je uvijek u odijelu u tenisicama se dobro snalazi!Odjel za zdravstvo i socijalnu skrb

Ako danas niste stigli, onda sutra izvucite tenisice iz ormara i dođite na tribinu „Reci Daaa kretanju“ u Vijećnicu Grada Rijeke u 12h. A ako i to preskočite (sram vas bilo) dođite u nedjelju, od 11 do 17h na riječki lukobran gdje vas očekuje kreativno aktivna ekipa iz Art Molo Longa!

Ako još niste, onda obujte tenisice na noge, i brzo u šetnju! Bilo gdje, samo da se krećete!

Aktivna službena Facebook stranica
Službeni event Rijeka u kretanju 2013

Komentari