Revija frizura Alexandra oduševila publiku

610

Mnogobrojni Riječani okupili su se kako bi uživali u neobičnom spektaklu revije frizura uz fashion dance show, za koju su zaslužni Juraj Žigman i Ivona Brnelić. Svoju maštovitu viziju pokazali su vješti frizeri Alexandre koji su samo za ovu priliku izradili potpuno avangardne i „nenosive“ frizure, koje se nemaju priliku pokazati baš svaki dan. Frizure i besprijekoran make up, za koju su se pobrinuli Robert Kozjak i Ingrid Župančić, savršeno se nadovezao na Zigmanove kratke i duge haljine iz najnovije kolekcije nedavno prikazane na Cro-a-porteru. Za produkciju revije zaslužna je Ivona Brnelić, koja je koreografski osmislila reviju u kojoj je sudjelovalo 6 manekenki i 3 plesačice.

Revija frizura okupila je najbolje riječke snage koje su napravile pravi performance i nezaboravni hair fashion dance show kojeg će se svi još dugo sjećati. Ova maštovita produkcija dokazuje da je za uspjeh potrebna vizija, upornost i partnerstvo.

Za dobru glazbu i zabavu, izvodivši svoje najpoznatije hitove, pobrinule su se Enice, koje od samog početka prati te stilski dotjeruje njihove frizure i izgled upravo salon Alexandra, na čelu s vlasnicom Aleksandrom Oparov. Cijele večeri domaćin je, u ulozi voditelja, bio poznati, također riječki, novinar i voditelj Davor Garić.

foto: Robert Pichler

Komentari