Retro zabava u Gentlemen’s Shopu – Intro Eudiamonia 2019.

Jedinstveno mjesto predstavlja jedinstvenu priču, riječki Gentlemen's Shop donosi prve detalje novog izdanja kalendara Eudaimonia 2019.

248

Gentlemen’s Shop mjesto je koje je Rijeci pružilo nešto novo i nešto više, mjesto je to koje slavi prave vrijednosti i neprestano podsjeća na uživanje u životu, a jedan od najpoznatijih projekata koje je Damir Matešković sa timom osmislio je kalendar koji u prvi plan stavlja muškarce koji itekako znaju uživati u životu.

Nakon dva iznimno uspješna izdanja, projekt Eudiamonia 2019 ove godine nam stiže bolji nego ikada do sada, kako i priliči pravim projektima koji stalno pomiču granice. Tako je ekipa iz Gentlemen’s Shopa odlučila ove godine pomaknuti i kalendarske granice te s novom Eudaimoniom započeti pola godine ranije, nudeći još više eudajmonističkog uživanja u ljepotama života na njima svojstven način.

Prvih šest muškaraca je već postalo dio novog projekta, a ako želite saznati tko su oni i kakve džentlemenske kreacije je za njih osmislio i izradio Fidelio Gentlemen’s Clothing, u svoje kalendare zabilježite 9. lipnja!

Outfite osmislite u pin-up stilu i pridružite nam se u Gentlemen’s Shopu gdje se sprema jedna odlična retro zabava uz DJ Diabla i najbolje rockabilly hitove, dok budete uživali u rashlađenim Hendrick’s i Sailor Jerry koktelima. Bit će tu zanimacija i za ljubitelje inovativnog hrvatskog brenda SentiMental Bikes, ili one koji će to tek postati, s obzirom da će u Gentlemen’s Shopu premijerno predstaviti svoj novi model Experiment.

S obzirom da je ovo ujedno i prilika da 4look Academy, kao „starija sestra“ Gentlemen’s Shopa, proslavi svoj osmi rođendan, kako i priliči, ova zabava će se nastaviti iza 21h u Teatro Lounge Baru, gdje će žariti i paliti Good Rockin’ Daddies, a da zabave ne ponestane pobrinut će se i plesna skupina Back to Swing, uz koju ćete moći pokazati svoja plesna umijeća ili pak naučiti pokoji korak. Naravno, kakvo bi to druženje bilo bez photo bootha, a ove će fotografije sigurno biti otkačene i rasplesane!

Što reći, nego obujte svoje najudobnije plesne cipelice i vidimo se 9. lipnja!

Komentari