Retro party ‘Guver shakes’ rasplesao Riječane

Cjelovečernji program Ljetnog pivskog vrta oživio je retro duh 1950-ih i 1960-ih godina te ugostio šest pin-up modela, rockabilly bend “The River Sharks” i tri riječke umjetnice.

654

U subotu 20. kolovoza s početkom u 20h, Ljetni pivski vrt u vrtu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u Rijeci, vratio se u 50-e i 60-e godine prošlog stoljeća.

Subotnja topla ljetna večer protekla je u notama rockabilly i rock ‘n’ roll glazbe koja je nekoć žarila i palila svijetom. Osim u plesnoj glazbi, publika je mogla uživati i u zanimljivoj projekciji razglednica grada Rijeke pod nazivom “Rijeka 1950-ih i 1960-ih u fundusu muzeja” te u performansima prelijepih riječkih pin-up modela Kate De Mon, Electric Rockabelle, Molly Roger, Annabelle von Rock, Ole i Yolande Faust. Djevojke su predstavile odjevne kombinacije iz vlastitih kolekcija te su izvele prave pin-up performanse koji su dodatno zagrijali publiku.

guvershakes10

Za glazbeni dio bila je zadužena riječka rockabilly grupa „The River Sharks“, dok je u pauzama i nakon koncerta glazbu puštao DJ Rabbit. Svoje radove su u Ljetnom pivskom vrtu predstavile i tri talentirane riječke umjetnice – MeloArt, BabyLeka i Tessie’s Jewellery.

Plesalo se, pjevalo, smijalo, fotografiralo… Pravi audiovizualni vremeplov! Ovo je bila večer za obiteljski izlazak s djecom koja su razigrano trčala Vrtom, za nešto zrelije ljude koji su se došli prisjetiti nekih minulih vremena, ali i večer za mlade ljude željne plesa i zabave u nesvakidašnjem ambijentu.

Komentari