Realizator 2019 – Case study natjecanje studenata, dobra praksa povezivanja sveučilišne i poslovne zajednice!

59

Studentsko case study natjecanje Realizator dokazano je primjer dobre prakse koji na inovativan način povezuje sveučilišnu i poslovnu zajednicu. S tim u vezi, i ove godine šest poduzeća i institucija ponudilo je izazovne slučajeve studentima u cilju pronalaska inovativnih i kreativnih rješenja.

Realizator 2019. poslovni partneri i slučajevi su: Arriva Hrvatska – „Osmisliti razvoj loyalty programa“, Dogma nekretnine „Primjena novih tehnologija u prometu nekretninama“, Grad Kastav „Vandalizam u Gradu Kastvu“, Jadran galenski laboratorij „Zaštita prava intelektualnog vlasništva“, MEP „Analiza isplativosti razvoja proizvoda 3D SIMULATOR ZA SIGURNO UPRAVLJANJE PROMETOM LNG TANKERA  u nastavi i edukaciji pomoraca“ i Njivice Hoteli – „Sustav nagrađivanja zaposlenika u hotelskoj industriji“.

Slučajeve će predstaviti Nataša Grlaš, voditeljica razvoja marketinga i prodaje Arriva Hrvatske, Branko Papeš, direktor Dogma nekretnina, Biljana Maljković Jakovac, pročelnica Odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Kastva, Rafaela Bačić Milun, voditeljica pravnih poslova i intelektualnog vlasništva JGL-a, Neven Kundija, direktor tvrtke MEP i Nataša Kovačić Stilinović, direktorica ljudskih resursa Njivice Hotela.

Veliko otvorenje natjecanja bit će održano u srijedu 22. listopada 2019. s početkom u 17 sati u prostoru Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka (Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka). Prilika je to studentima da saznaju sve detalje u vezi natjecanja, poslovnih izazova, ali i bogatog programa kreativnih edukacija, treninga, druženja, tribina i sl.  Program otvorenja dostupan je na poveznici.

Realizator program

Natjecanje je otvoreno za sve studente u Rijeci, a sudjelovati mogu u timovima od dva do četiri člana. Rok za prijavu je 27. listopada 2019. Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

 

Komentari