Radionica u Rijeci: “2024!? Gdje sam bio/bila? Gdje sam sada? Gdje želim stići?

185
ines lazarević rukavina

Proljeće je pravo doba za promjene i odluke, koje redom govore o tome kako želimo raditi na sebi, za svoju dobrobit. Često puta i razum i srce govore da su promjene nužne. A hoće li se dogoditi ovisi isključivo o nama.

Ploviti vodama života i svog unutarnjeg ja, zahtjevno je, ponekad preteško, a rezultati nisu uvijek očigledni.

Ipak postoji nešto što unosi promjenu i kvalitetu u tvoj život.

Riječ je o radionicama Sistemske konstelacije koje se održavaju 16. ožujka od 10 do 18 sati na adresi Scarpina 5 u Rijeci.

Na njima stječete uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed te saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Pokretanje/aktivacija bilo koje konstelacije – obiteljske, poslovne, prijateljske – nam dozvoljava i omogućuje da na energetskoj, svjesnoj i materijalnoj razini osvijestimo i rasvijetlimo zapetljaje (“probleme”) u našim sustavima. Točnije one “probleme” koji nas tište i blokiraju kako u obiteljskim, tako i u svim ostalim odnosima, jer su naši odnosi s okruženjem, preslika odnosa naše primarne obitelji.

Ukoliko oni nisu skladni, cijeli naš život je neskladan.

Obiteljske Konstelacije Rijeka

U trenutku kada se prepozna/identificira energetski zapetljaj, on se poput klupka vune počinje odmotavati dovodeći do našeg energetskog “ozdravljenja” i vraćanja sebi samima.

A to nam omogućuje da prodišemo, da se izdignemo iz nametnutih nam ograničenja i oslobodimo se nevidljivih energetskih okova.
To se posebno pozitivno odražava kako na naš život, tako na generacije naših potomaka, koji ne trebaju nositi više obiteljske terete.

Kako bi rekao Bert Hellinger, njemački psihoterapeut i utemeljitelj Sistemskih konstelacija: “Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime”. Tome nadodajemo: “Jer konstelacije mijenjaju sve”.

Imate li hrabrosti zakoračiti na led Konstelacijskog Polja?

Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumjeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili na 091 33 66 750 od 16 do 19h.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.

Preporučena donacija: 70,00 eura.

Ines Lazarević Rukavina je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta. Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

Komentari