Prvog dana lipnja kreće drugo izdanje kreativnih radionica filmske igre Leona Lučeva, prijave su u tijeku!

17

Drugo izdanje desetodnevne kreativne radionice filmske igre pod vodstvom Leona Lučeva za članove i članice Filmskog kluba 54+ održat će se od 1. do 10. lipnja 2019. u dnevnom trajanju od 10 do 15 sati.

Radionica filmske igre je fokusirana na istraživanje filmskog medija kroz glumu i komunikaciju, a namijenjena je članovima Filmskog kluba 54+ koji će kroz razne vježbe stjecati iskustvo glume i rada na filmu te istraživati svoje kreativne potencijale. Pod stručnim vodstvom voditelja radionice, glumca i redatelja Leona Lučeva, polaznici će kroz glumačke vježbe predstavljanja istraživati svoje trenutne preokupacije, stanja i potrebe. Kroz taj proces istraživanja polaznici će u suradnji s voditeljem radionice osmisliti priču na temelju koje će tijekom trajanja radionice biti snimljen i kratkometražni igrani film.

Broj polaznika radionice je ograničen, stoga iz Art kina pozivaju sve zainteresirane članove Filmskog kluba 54+ da se prijave čim prije.

Oni koji nisu članovi Filmskog kluba 54+, a navršili su  55 godina i željeli bi sudjelovati u radionici, mogu se učlaniti na početku same radionice 1. lipnja, ili  tijekom redovnog radnog vremena blagajne Art-kina svakog dana od 16 do 20:30 sati. Za sve sudionike radionice Art-kino će osigurati jelo i piće.

art

Filmski klub 54+ djeluje u okviru projekta Moja filmska priča, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, kojim Art-kino nastoji osnažiti razvoj lokalne filmske kulture i sugrađanima s navršenih 55 godina života omogućiti veću uključenost u kulturni život zajednice. Članovi Filmskog kluba 54+ tijekom kino sezone 2018/2019 mogu pohađati niz kreativnih radionica vezanih za film, volontirati u realizaciji redovnih programa Art-kina i aktivno sudjelovati u osmišljavanju prigodnih mjesečnih filmskih programa i predlagati filmove koji će biti prikazani.

Komentari