Prvi međunarodni Tango festival u Opatiji

445

Tango Caliente festival – Opatija 2011. trajati će četiri dana, uz gostovanja Tango maestra iz Argentine Marisol Morales i Alejandra Larenasa, Rafael Ramirez te Ba Tango instruktora iz Slovenije. Za atmosferu i glazbenu podlogu pobrinuti će se Beltango – band.

Inspirirani dobrim iskustvima u Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Srbiji, Turskoj i Rusiji, kao i brojnim gostovanjima u Ukrajini, Velikoj Britaniji i Argentini organizatori Tango festivala odlučili su napokon dati ovom strastvenom plesu njegovo zasluženo mjesto i na našoj sceni. Odlučili su ovaj festival dovesti u Opatiju koja je prema njihovim riječima: “idealno mjesto za ovakav događaj, što po svom izgledu, tradiciji, arhitekturi tako i romantici kojom zrači”.

Tango festivali su posebno, dinamično, veselo i uzbudljivo iskustvo, mjesto za druženje i ples koje privlači stare i mlade, muškarce i žene.

Za sve sudionike i posjetitelje ovog festivala, zagarantirana je zabava i vatrena atmosfera uz glazbu u živo, radionice koje će voditi vrhunski tango maestri, chillout milonge i naravno TANGO. Plesne radionice i milonge održat će se u Liburnia Riviera hotelima i to u prostorijama: Hotela „Imperial”, Hotela „Pallace”, Kristalnoj dvorani Hotela „Kvarner”.

Komentari