Najveći Halloween Party u Hrvatskoj ove godine upriličit će posebno izdanje i prizvati sve ljubitelje mračnog i mističnog da se zabave na ovoj jedinstvenoj večeri, no ovog puta na potpuno novoj lokaciji u subotu,  29.10.2016.

Naime, ovogodišnji, sad već dobro poznati riječki Halloween Party, koji se do sada održavao u Palachu, seli na prostore bivše tvornice papira Hartera tako otvarajući svoja vrata još većem broju posjetitelja i novim mogućnostima uređenja stvarajući poseban ambijent starog ukletog dvorca.

Na dva floora organizator i gospodar ceremonije Kralj Zla i njegovi mali podanici iz Udruge The Hauntlings kao i svake godine održat će mnoštvo zabavnog programa i nagradnih igara poput Najbolje Maske, Kola Nesreće, izbora za Kraljicu Vriske i mnogih drugih. Pod ovogodišnjom temom „Bal Čudovišta“ ( Monsters Ball) posjetitelji će zaplesati u najmračniju noć i otjerati zle duhove te tako prizvati zimu.

Halloween Hartera2

Foto: OKC Palach

Zbog svoje veličine, Hartera je omogućila korištenje mnoštvo prostorila stoga svaka od njih dobiva svoj naziv i prigodno uređenje, a Tamnica, Ukleti vrt, Ogledalo Strave i Katakombe samo su neki od njih. Na glazbenom repertoaru naći će se najbolji hitovi 80’ih, pokoji twist i swing te poslatice novijeg izdanja.

Za one koji se ne stignu zamaskirati, nalaziti će se specijalni „Face Paint“ štand na kojem će se posjetitelji za malu donaciju pretvoriti u pravo čudovište iz najgorih noćnih mora.

Upad na ovogodišnje mračno slavlje iznosi nesretnih 13,00kn, a vrata Hartere se otvaraju u 21h.

Više o mračnoj bizarnosti samog party-a možete saznati na Facebook stranici događaja

Halloween Hartera3

Foto: OKC Palach

Halloween Hartera4