Ako su vaši odgovori na oba pitanja potvrdni, Crikvenica je vaša nezaobilazna stanica 21. i 22. srpnja 2017. Njene će ulice, trgovi i rive tada biti živopisne i uzbudljive pozornice na otvorenom, jer održavat će se četvrtipo redu Festival uličnih zabavljača “CrikvArt”.

Male i velike posjetitelje će i ove godine zadiviti žongleri, muzičari, performeri, glumci, klaunovi, hodači naštulama, živi kipovi, ulični svirači i pjevači i drugi zabavljači. Simpatični, spontani i duhoviti, zabavljat će nas svojim neformalnim načinom umjetničkog izražavanja i impresivnim vještinama. Njihova jednostavna i topla komunikacija neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a zahvaljujući njima, čak i sramežljiviji posjetitelji spremno izlaze na pozornicu i postaju dio programa.


Bit će nemoguće izbjeći kreativnu i pozitivnu energiju ovoga festivala pa će se mnogi zasigurno uključiti u zanimljivu radionicu “Budi slikar na jedan dan!” ili ukrasiti lice zahvaljujući majstorima face paintinga. Oba će se dana od 19:00 do 23:30 h u centru Crikvenice održavati i Art sajam, na kojemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

“CrikvArt” će započeti veselim otvorenjem u petak, 21. srpnja u 20 h na Trgu Stjepana Radića, uz dinamičan i zabavan hodajući performans na štulama, a zatim slijede “Vivo sportivo show”, cirkuski show “Dream”, Klaun Barabba Show te glazbeni nastup grupe “Greške”.

Subotnji program počinje u 20 h, a otvorit će ga urnebesni “Zvekanovski show”.
Tijekom festivala će se na nekoliko lokacija u centru Crikvenice posjetitelji susretati s nesvakidašnjim i originalnim umjetnicima i zabavljačima, poput hodača na štulama, živih kipova, klaunova ili “Kućnoga teatra Škripzikl” (pantomima i One-Man-Band “Oujeeaaa!”) te brojnih drugih, jednako sjajnih i zanimljivih performera.

Igra, urnebesna zabava, sati smijeha i doživljaji koji su tako dobri, da ih je teško dočarati riječima! E, baš zato, nemojte propustiti 4. Festival uličnih zabavljača “CrikvArt”, 21. i 22. srpnja u Crikvenici!

P.s. Rekli su nam i da je to festival s garancijom osmijeha!