Prepoznata važnost povratka prirodi i ekologije

329

100natural sok

Uz izniman interes građana, u Rijeci je jučer završeno prvo izdanje međunarodnog eko sajma “100% Natural”. Sajam se održavao, u organizaciji agencije KLIK Marketing, od četvrtka, 9. travnja, na 4. Katu Tower Centra Rijeka, na kojem su posjetitelji mogu uživati u proizvodima i namirnicama iz prirode te revolucionarnim novim tehnikama za život u skladu s prirodom, kao i naučiti više o raznim tehnikama opuštanja, meditacijama i filozofijama življenja.

“100% Natural” od trenutka kada je otvoren nisu prestajali posjećivati doista mnogobrojni Riječani u potrazi za proizvodima iz prirode. Bilo da je riječ o hrani organskog uzgoja, bezglutenskim proizvodima, lijekovima iz prirode, prirodnoj kozmetici, proizvodima vezanima uz uređenje doma ili generalno dobivanja savjeta za što bolji suživot s prirodom, posjetitelji su dolazili i odlazili s osmijehom na licu. Zadovoljstvo ne krije niti sedamdesetero izlagača, koliko ih je u svojem prvom održavanju okupio “100% Natural”.

100natural-3

U sklopu sajma održavala su se razna predavanja i radionice, njih ukupno 35 pa se tako plava dvorana sajma po potrebi pretvarala u sportsku dvoranu, u kino, u oazu meditacije, u mjesto susreta budućih majki itd. Posjetitelji su na sajmu mogli doznati da postoje zdravi slatkiši, zašto je konoplja biljka budućnosti, kako funkcionira zeleno gospodarstvo, da grijanje može proizlaziti i iz ogledala ili slika, kako se relaksirati i prizivati pozitivne osjećaje, kako prevenirati ozlijede kralježnice, kako izgleda trening na trampolinu, kako spojiti prirodnu i komplementarnu medicinu, kako pravilno dojiti i spriječiti ranice, koliko je aromaterapija važna na porođaju i nakon, što je sve potrebno za planinarenje, kako se osloboditi plesnom terapijom, koliko je važna hormonalna yoga, što sve donosi shiatsu, zašto se bučino ulje može smatrati eliksirom života, što uključuje projekt Hrvatska bez azbesta, kakve prirodne kreme proizvode riječki studenti biotehnologije….i još mnogo, mnogo toga.

100natural-4

Za vrijeme sajma trajala je i nagradna igra u kojoj je troje sretnika osvojilo nagrade – paket sireva Paške sirane, knjige Damanhur Centra Talej i prvu nagradu u vrijednosti od 3.000 kuna – SKLEPAJ.me vrtnu garnituru od paleta.

Do idućeg sajma “100% Natural” ne zaboravite – najbolje dolazi iz prirode!

Komentari