Predstavljen program ovogodišnjih Noći riječkih trgova & plaža, koji traje sve do kraja rujna

23
Noći riječkih trgova i plaža

Nakon izvrsnih programa prošlog ljeta, manifestacija Noći Riječkih trgova i plaža vraća nam se i ove godine s još bogatijim programskim sadržajima. Program Noći riječkih trgova & plaža predstavili su Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke, Iva Sušlić, predstavnica organizatora Promocija d.o.o. te Damir Balenović, direktor prodaje i marketinga Jadran hotela d.d. Rijeka. Program traje od 19. lipnja do 28. rujna.

Na Trgu Riječke rezolucije Riječani će imati priliku uživati u koncertima 4 tenora, Tomislava Bralić i Klape Intrade te Marka Škugora. Već na početku srpnja bit će veselo i na Trgu Ivana Koblera gdje nas svaki četvrtak čekaju novi glazbeni izvođači. Tijekom srpnja bit će živo i na Pavlinskom trgu, gdje nastupaju Acoustic Life band i Joso Butorac.

Gastro ribarske noći smjestile su se na Gat Karoline Riječke, a na terasi ispred hotela Continental moći ćete uživati u glazbenim večerima. Zabavno će biti i na Trgu Ivana Klobučarića, a ljetnom programu se priključuje i Pizzerija Lounge Boonker, koja također sprema programe. Očekuje nas i Ljeto u Starom gradu, a tu su i u ovo doba nezaobilazni beach barovi Pajol i Morski prasac.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, Trg Riječke rezolucije pretvorit će se u koncertni centar na kojem će gostovati poznata imena hrvatske estrade.  Već u petak 5. srpnja s početkom u 21 sat, na Trgu Riječke rezolucije, zaorit će se glasovi impresivnih vokala – 4 tenora. Sedam dana kasnije posjetitelji će uživati uz note Tomislava Bralića i Klapu Intrade, a 27. srpnja publiku će rasplesati Marko Škugor.

U Pajol baru već su započele likovne radionice koje će se održavati tijekom cijelog ljeta, kao i glazbene večeri i book večeri, a ljetnom se programu pridružuje i 14. Ljeto na gradini.

Komentari