Pred nama je vikend dobre zabave

10

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, Trg Riječke rezolucije pretvorit će se u koncertni centar na kojem će gostovati poznata imena hrvatske estrade.  Već danas s početkom u 21 sat zaorit će se glasovi impresivnih vokala – 4 tenora. Ulaznice se mogu u Dallas Music Shopu, na www.ticketshop.hr i putem Rijeka Marketplacea.

U subotu, 6. srpnja, počinje Riječanima i Riječankama omiljena ljetna manifestacija – Ljeto na Gradini. Spektakularno otvorenje ovogodišnjeg Ljeta na Gradini bit će uz plamenove 5.000 svijeća čija će svjetlost obasjati cijeli Trsatski kaštel i Nugentov park. Ljeto na Gradini prepoznatljiva je kulturno – umjetnička i zabavna manifestacija, koja oživljava prostor Trsatskog kaštela, a ove godine se održava 14. put zaredom. Očekuju nas bogati programi od koncerata, predstava, mjuzikla sve do edukativnih sadržaja i festivala mode. Ulaz u Nugentov park za posjetitelje se otvara u 21.30 sati, dok će se vrata Kaštela otvoriti u 22 sata. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Veselo će biti i na Gatu Karoline Riječke gdje je zakazana Gastro ribarska noć s početkom u 19 sati. Za dobru atmosferu pobrinut će se Grooversi, a i ukusnih ribljih zalogaja neće nedostajati.

U nedjelju, 7. srpnja, tradicionalno se održava izložba „Pul Kaštela“, čije je ovo 27. izdanje. Izložba je međunarodnog karaktera, na kojoj sudjeluju izlagači iz Hrvatske i stranih zemalja. Prošle godine na izložbi je sudjelovalo 123 izlagača među kojima su se našli i gosti iz daleke Ukrajine i Rusije. Sudionici izložbe su akademski slikari, slikari amateri, akademski kipari, studenti fakulteta za primijenjenu umjetnost, školska djeca, izlagači raznih rukotvorina i izložba starih zanata.

Više o programu Noći riječkih trgova i plaža.

 

Komentari