Pred nama je još jedan urnebesni vikend, luda zabava za velike i male

23

U nedjelju 10. veljače  u 16.30 sati u  Tower Centru Rijeka bira se princ i princeza. Kako bi osvojili krunu i mjesto na postolju mališani će morati uz originalnu masku pokazati još karnevalskih vještina pred stručnim žirijem i prisutnim posjetiteljima. Dječje maškarano ludilo na II. katu u Tower Centru Rijeka počinje u 16.30 sati i svi ste pozvani.

Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom – u subotu 9. veljače u 20,30 sati u Export Delti nastupaju Jelena Rozga i Grooversi.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u pretprodaji u karnevalskoj kućici na Korzu ili u Dallas Music Shopu te po cijeni od 40 kuna na dan koncerta ispred ulaza u Export Deltu.

Tijekom Riječkog karnevala prilika za ples i zabavu ima na brojnim gradskim lokacijama. Petak je i ove godine rezerviran za Maškarane tance u Pašcu u 21 sat te subota za Pusne tance u Domu Zamet od 19 sati. Mališanima također neće biti dosadno ni ovog vikenda jer ih u subotu očekuju Dječji maškarani tanci u MO Podvežica s početkom u 17 sati, a u nedjelju će se plesati od 18 sati u Dvorani Zajednice Talijana Circolo.

Karneval u tunelima

Zabava na dva flora čeka nas i ovu subotu u Riječkom tunelu od 22 sata. Na jednom floru na programu je Das tunnelprojekt 3.30, a na drugom Rijeka Roka. Čeka vas ples pod gradom do ranih jutarnjih sati.

Dječja reduta u Pašcu

Mesopusna kumpanija Pašac i ove godine organizira Dječju redutu u Pašcu, 10. veljače, s početkom u 15 sati. Okupljanje će biti ispred škole, a zabava i radionice za djecu u Društvenom domu Pašac.

Kazališni vrtuljak u Zajcu

HNK Ivan pl. Zajc i dalje nastavlja s izvrsnim programima tijekom Karnevala te napokon ispunjavaju želju brojnim gledateljica i gledatelja i na kazališne daske dovode mjuzikl.

I to ne bilo koji, nego jedan od najpoznatijih mjuzikla u opusu slavnog skladatelja Andrewa Lloyda Webbera: „Sunset Boulevard” odnosno „Bulevar sumraka”, nastao prema nezaboravnom filmu legendarnog Billyja Wildera. Riječka produkcija u svim segmentima oslonit će se na vlastite umjetničke snage, glumce i pjevače, zbor, balet, ali i orkestar, dirigenta, redateljice/redatelje i koreografkinju. Zajc priprema raskošni nezaboravan glazbeno-kazališnoplesni show.

Komentari