Pravda za Doriana: U subotu će se održati memorijalna vožnja u znak sjećanja na mladića čiji je život okončan ilegalno postavljenom sajlom

88
motori
Izvor: Mladen Stjepan-Stipko Vitković FB

Udruga Off-road Piva Dvije u subotu, 6. kolovoza u 11 sati organizira moto povorku u znak sjećanja na Doriana Semiona Valentića, koji je tragično poginuo prije dvije godine zbog ilegalno postavljene sajle u šumi u Jelenju. Okupljanje bikerica i bikera je na parkingu restorana Putniku, na adresi Kikovica 2 u Sobolima na Čavlama.

Moto povorka kretat će se od restorana Putniku do mjesta stradanja u Lukežima, potom se pale svijeće na mjesnom groblju i prolazi Rijekom.

“Poštovane bikerice i bikeri PGŽ i šire…

Vrijeme je da se prisjetimo Doriana Valentića, uskoro će proći 2 godine od tragičnog stradanja u šumi, na postavljenoj sajli, mučki, kukavički, jadno i bešćutno…Ugašen je jedan mladi život. Dorian Valentić svjesno je ubijen ma što god drugi pričali. Nedugo nakon prošlogodišnje vožnje koju smo održali na godišnjicu stradanja, osumljičenici su privedeni i podignuta je optužnica.
Molim ovaj puta, da odvozimo rutu ponovno i damo podršku roditeljima našeg Dodota, oni su ti koji su ostali bez sina, brata… oni su ti koji trebaju znati da nisu ostali sami, da Dodo i dalje ima prijatelje koji ga nisu i nikada neće zaboraviti. Dobrodošli su svi na 2 i 4 kotača, cross motori, quad vozila, skuteri, kao i prošle godine.
Prisjetimo se prošle godine, formirajmo kolonu i ove, odvozimo svi zajedno za Dodota pod geslom “pravda za Doriana”.

Ne zaboravimo da se ovo već sutra može dogoditi svima nama…

Vozimo i za sve one koji misle da je postavljanje sajle na putu i oduzimanje života sajlom – “normalna stvar”
Vidimo se 06.08.2022. u 11,00h ispred “Putnika”
Napomena: vožnja se ne odgađa zbog vremenskih (ne) prilika”, poručuju organizatori.
Snimka zaslona 2022-08-02 173605
Izvor: Screenshot FB
L.B.

Komentari