Potvrđeno. Hoće li se Damir Kedžo ponovno prijaviti na Doru?

16

Nakon što je HRT odlučio da Damir Kedžo neće predstavljati Hrvatsku sljedeće godine na Eurosongu, svih zanima hoće li se uopće ponovno prijaviti na nadolazeću Doru… Sam Damir Kedžo odgovorio je na to pitanje za Story otkrivši planira li se prijaviti na Doru i sljedeće godine.

Na pitanje misli li se ponovno prijaviti na natjecanje Doru Kedžo je odgovorio sljedeće: Trenutno ne razmišljam o novoj prijavi na Doru. Također, nije htio komentirati ni je li razočaran ili iznenađen zbog nedavne odluke HRT-a.

Ranije na svojem Instagram profilu svima se zahvalio na podršci i djelomično otkrio kako se osjeća s obzirom na sve:

Cijelo ovo DORA 2020. iskustvo je bilo puni krug. Od sreće do tuge, od pobjede do otkazivanja Eurovisona zbog Covida 19 , pa do otkazivanja mene kao izravnog predstavnika za Rotterdam 2021. Hvala svima, mom bendu, curama koje su sa mnom dijelile pozornicu u Opatiji i ovu virtualnu dok smo ljudima diljem Europe i svijeta pjevali “Divlji vjetre” online. Hvala svim ljudima iz mog tima i svima koji su dali srce i dušu u ovih par mjeseci da se za našu glazbu i našu zemlju čuje u najboljem mogućem svjetlu. Hvala svima na podršci i potpori sada kada znamo da je HRT odlučio da ima novo natjecanje i da nas u Rotterdamu 2021. izravno ne predstavljam ja. Nije jednostavan ovaj roller coaster emocija i promjena izdržati, zato hvala još jednom svima i jedva čekam s vama prolaziti sve ono što će nam donijeti budućnost. Računajte na mene i najbolju moguću glazbu i emocije koje ću vam donijeti, a ja računam na vas. Ništa mi drugo ne treba. Volim vas ljudi.

Iako brojne zemlje diljem svijeta kao predstavnike šalju upravo one kandidate koje su mislili slati i ove godine, Hrvatska i HRT odlučila je ponovno održati Doru nakon koje će se znati novi predstavnik. Mnogi su očekivali da će HRT ipak izaći u susret i da će ga interno izabrati kao predstavnika za iduću godinu, ali ipak ništa od toga…

Komentari