Ovogodišnji “Marš za životinje” još brojniji, glasniji…pridružite se!

31

Stiže još jedan „Marš za životinje“ u organizaciji Prijatelja životinja i Udruge Pobjede, ovaj puta još brojniji, glasniji i popraćen raznim događanjima! Nemojte propustiti drugu po redu povorku za prava životinja koja će se održati u subotu 8. prosinca 2018. godine u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja.

Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Na „Maršu za životinje“ dobrodošli su svi kojima je stalo do životinja i žele dići glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima

Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Od ponedjeljka, 3. prosinca, Maršu je prethodilo niz događanja koji će kulminirati samim Maršom: Tjedan prava životinja: Zagrijavanje za Marš. U Osijeku je tjedan prije najavljeno Dvodnevno zagrijavanje za Marš!.

Nakon Marša druženje se tradicionalno  nastavlja,  izmjenjuju se dojmovi i liječi grlobolju od skandiranja na afteru u The Beertiji od 14 sati!

Evo kako je to izgledalo prošle godine.

Komentari