Ove subote kreće SUP Experience na Voloskom

93
SUP Experience_
Foto: Petar Kürschner

Nakon što je ponudu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ prošle godine obogatila nova aktivnost – SUP Experience, Turistička zajednica grada Opatija ove će godine gostima ponuditi više termina s obzirom na lanjski veliki interes.

Program će se održavati na Voloskom pored vaterpolo igrališta – 15. lipnja, 06. i 13. srpnja, te 03., 10 i 31. kolovoza s početkom u 9 sati.  SUP Experience besplatan je za sve polaznike, a tečaju se mogu priključiti sve odrasle osobe, kao i djeca od minimalno 8 godina starosti uz obaveznu pratnju roditelja. S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, prijava je obavezna najkasnije dan ranije putem telefona 051/271-310 ili e-mail adrese tic@visitopatija.com.

SUP Experience iskustveni je tečaj „supanja“ pod vodstvom jedinog licenciranog SUP instruktora u Hrvatskoj – Gorana Smirčića, a organizatori su Turistička zajednica grada Opatija te VOP SUP Team. Tečaj uključuje osnovni teorijski dio tijekom kojeg će polaznici naučiti kako namjestiti veslo, kako veslati/zaustavljati/okretati SUP te kako stati i popeti se na SUP iz mora, a potom će stečeno znanje moći i pretočiti u praksu te se okušati u ovom zanimljivom sportu.

Projekt „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija uključuje niz programa posvećenih aktivnom životu i zdravim navikama. U sklopu projekta tijekom proljeća u ponudi su bile aktivnosti poput nordijskih šetnji te programa Thalasso Cardio Walk.

Komentari