Sa željom da lokalno stanovništvo potaknu na promišljanje o obogaćivanju života u njihovoj sredini, ovaj puta pozivaju djecu i mlade da im se pridruže i podijele svoje ideje – i to djeca od 10.30 do 12.30 sati na radionici stop animacije „Mogu ja nešto reći?“ , a mladi od 13 do 14.30 sati na radionici „imam jedan prijedlog“ i snimanju.

Djeca i mladi će iznijeti svoje zamisli o tome kako bi zajednički mogli upotpuniti sredinu u kojoj žive  – od organizacije koncerata, izložbi, predstava do raznih drugih manifestacija i inicijativa kojima bi sadržajno obogatili prostor svoje zajednice. Produkt obje radionice bit će kratak video u kojem će svi sudionici moći reći svoj prijedlog. Video radovi bit će distribuirani na društvenim mrežama i na web stranici Udruge, a krajem listopada bit će održana i završna prezentacija svih radova.

Građanska akcija provodi se zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Prijave su obavezne i traju do petka, do 17 sati. Javiti se možete putem Facebook stranice Udruge, mailom na udruga.foliot@gmail.com ili pozivom na broj 051/ 568 584 ili 092/358 5110.