Osvojite ulaznice za koncert Brkova

192

brkovi bend

Pobuna petorice pankerski orijentiranih mladića, pokrenuta još 2004. protiv vladajuće malograđanštine, žanje uspjeh za uspjehom. Prepune koncertne dvorane i klubovi padaju ničice, gotovo da nema festivala u regiji na kojem nisu nastupili, probivši se iz zadnjih redova do statusa headlinera bend se svakim novim nastupom potvrđuje kao jedna od glavnih atrakcija u ovim krajevima.

Puno grublji, prljaviji, direktniji, duhovitiji i glasniji nego bendovi s kojima ih površno stavljaju u istu ladicu, Brkovi su se do brojne publike probili DIY principima, poklanjavši albume na svojoj web stranici, proputovavši tisuće kilometara po cijelom Balkanu i razumjevši da im je u današnje vrijeme internet praktički jedini medijski saveznik.

Ususret najvećem koncertu karijere 7. ožujka u zagrebačkom Domu sportova, Brkovi su objavili prvi koncertni album koji se može poslušati i pogledati samo na njihovom YouTube kanalu. U pitanju je snimka rasprodanog koncerta u Tvornici sportova s ukupno 25 pjesama.

Slična užarena atmosfera očekuje nas i u Domu sportova, gdje će ih pratiti i splitski reperi Kiša metaka te zagrebački punk rokeri Šank!? Cijena ulaznice je 60 kn u pretprodaji, na dan koncerta 80 kn, a najsretnije među vama – 0kn.

Teklić dijeli 2×2 ulaznice za koncert.  Dobitnike smo izvukli i objavili 3. ožujka.

Na koncert idu: Iva Crnjak i Mario Piljan!

Čestitamo!

Komentari