Opatija u Novu godinu ulazi trostrukim dočekom!

24

Trostrukim dočekom Opatija će ući u 2019. godinu.

Prvi će slaviti najmlađi, već od 11 sati u ponedjeljak 31. prosinca, na Ljetnoj pozornici u veselom društvu kostimiranih animatora i uličnih umjetnika i zabavljajući se raznim igrama, radionicama i akrobacijama, uz nezaobilaznu pjesmu i ples, balone, konfete, facepainting…

U večernjim satima Opatijci i njihovi brojni gosti moći će se od aktualne godine oprostiti na gradskoj tržnici ili kod Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Tisuće inozemnih posjetitelja koji su Opatiju odabrali za svoju novogodišnju destinaciju pravu će „domaću feštu“ iskusiti na „mrkate“ uz program „Opatijci za Opatiju“, u kojem će od 22 sata nastupiti Dražen Turina Šajeta, Mauro Staraj, Martina Majerle te Duško Jeličić Dule i Bonaca, pojačani atraktivnom vizualno-zvučnom kulisom najvećeg vatrometa na Kvarneru točno u ponoć!

Za dobro raspoloženje prilikom posljednjeg odbrojavanja kod Šporera će se pobrinuti uvijek „nabrijani“ Grooversi koji će, također od 22 sata, recept za odličan provod složiti od domaćih i stranih hitova izvedenih na njihov prepoznatljiv način.

Uz tri javna dočeka, Nova godina u Opatiji čekat će se i u brojnim hotelima i restoranima, pa će tako u hotelu Kvarner nastupati grupa Dellboys, u hotelu Palace Pacific Bullets, u hotelu Continental Exotic Pop Band, a u hotelu Admiral Pešekani Band.

Komentari