Okupljanje u Zmajevom gnjezdu: Festival craft piva i glazbe

60

Gosti pivari iz Velike Britanije, Norveške, Njemačke, Slovenije i Hrvatske stižu 7. srpnja u Zagreb, na Zmajevo – novi festival craft piva i glazbe u Zmajsku pivovaru, gdje će se točiti više od 25 vrsti piva, a neke od njih imat će i premijeru u Hrvatskoj.

U Zmajsku pivovaru i Hrvatsku po prvi puta stiže londonska pivovara i brewpub Crate Brewery i Amundsen Brewery iz Osla, Norvežani iz Amundsen Breweryja, pivar njemačke pivovare Munich Brew Mafia, slovenska pivovara Barut Brewing and Blending i HumanFish te drugi..

Uz domaćine Zmajsku pivovaru, sudionici festivala su i začetnici craft revolucije u Hrvatskoj –Nova runda i Varionica.

Zmajevo počinje od 15 sati na adresi Kreše Golika 3a, a uz guštanje u pivu nevjerojatnih aroma gosti će uživati i u pizzama i burgerima iz Pizzerie Chello. Dobru zabavu jamči i DJ Kuna uz čiju će glazbeni izbor biti organizirane radionice za djecu, ali i nagradni pivski kviz i igre za starije. U popodnevnim satima Zmajska otvora vrata pogona posjetiteljima, koji će u organiziranim turama moći vidjeti kako nastaje vrhunsko craft pivo.

Na velikoj pozornici od 19 sati kreće žestoka svirka punk rock bendova – Mašinka, SIX PACK-a, kajkavskih punk rockera Ogenj alternativca Pičke vrište.

Komentari