Od 23. do 29. ožujka bit će All Digital Week s nizom besplatnih radionica za sve dobne skupine…

69

Centar tehničke kulture Rijeka besplatnim radionicama za građane i ove se godine uključio u kampanju All Digital Week koja se diljem Europe obilježava od 23. do 29. ožujka. Riječ je o radionicama koje se bave cijelim spektrom tema: sustavom e-Građani, Europassom, Osnovama hardware-a, Photoshopom,Youtubom, lažnim vijestima, micro:Bit-ovima, robotima, 3D modeliranjem i printanjem, mBotovima te izradom modela drvene barke.

CTK Rijeka po treći put vodi All Digital Week u Hrvatskoj kao nacionalni partner, donoseći sva iskustva sudjelovanja i organiziranja na regionalnoj razini. Glavni cilj je potaknuti građanstvo da iskoristi sve digitalne mogućnosti, pa će se u ovom tjednu mnogi prvi puta susresti s korištenjem pojedinih online alata, softvera i aplikacija i možda otkriti nova područja interesa te razvijati vještine i znanja koja će im svakako trebati u budućnosti.

Paneuropska kampanja ALL DIGITAL Week od 2010. godine do sada je okupila više od 1 255 000 ljudi. Radionice su za sve naše polaznike besplatne zahvaljujući financijskoj potpori Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na stranici CTK Rijeka možete saznati kada se održavaju radionice i komu su namijenjene. Nađite ono što vam paše pa se vidimo na radionicama!

Komentari