O uskrsnim delicijama na novoj “Ženskoj priči”

10

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 16. travnja ugostit će prave znalce na temu kuhanja: Sanju Doležal, Željku Klemenčić i Davida Skoku.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu kuhanja i nadolazećih uskrsnih delicija. Bit će zanimljivo poslušati Sanju Doležal koju možemo gledati u emisiji „Kuhanje je IN“, koja će zasigurno publici na svoj šarmantan i zabavan način otkriti sve tajne Sanjine kuhinje.

sanja doležal
Sanja Doležal

Željka Klemenčić je široj javnosti poznata po angažmanu žirija u emisiji „3,2,1- kuhaj!“, dok danas vodi svoj uspješan časopis i blog Mrvica o zdravoj prehrani.

klemenčić željka
Željka Klemnčić

Naš najpoznatiji kuhar je zasigurno Istrijanin David Skoko koji nedavno ima svoju emisiju na renomiranom kanalu 24Kitchen gdje priprema, a ujedno i promovira tradicionalne hrvatske specijalitete.

skoko
David Skoko

Zahvaljujući ovom stručnom i iskusnom trojcu, očekuju se brojni savjeti i mišljenja o gastronomiji, uz mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  16. travnja 2019 godine u 20 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.

Komentari