Nova sezona u Zajcu

108

Nakon uspješno završenih Riječkih ljetnih noći, vrijeme je da se pomalo razmišlja o novoj sezoni. Kazališna pretplata jedan je od najboljih načina da udovoljite svojoj znatiželji i potrebi za kulturnim oplemenjivanjem. Pretplata je, kao što vjerujemo većina vas zna, prilagođena potrebama svojih članova. Pogodnosti pretplate su: osigurano ažurno praćenje svih premijernih djela Kazališta, stalno mjesto u gledalištu, dosadašnji pretplatnici mogu zadržati svoje mjesto, pravo na besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) propuštenu predstavu, mogućnost plaćanja: gotovinom, karticama i čekovima te popusti od 10 do čak 50 posto. Pretplate se dijele na premijernu dramsku, premijernu glazbenu, koncertnu, građansku, vikend pretplatu, popularnu, studentsku, za mlade (osnovna i srednja škola), abbonamento alunni i za umirovljenike.

Rezervacije pretplate sada su završene, trajale su od 15. lipnja do 20. srpnja, na blagajni Kazališta. Ipak, nije kasno za upis pretplate koja se vrši u rujnu radnim danom od 9 do 13 sati i od 17 do 19 sati, subotom od 9 do 13 sati na blagajni u Verdijevoj 5a. Dosadašnji pretplatnici upisuju se od 05. do 14. rujna 2011., a novi od 15. do 26. rujna 2011.

Iz programa izdvajamo samo neke od pregršt zanimljivih predstava: drama Tri sestre (Čehov), drama Dabogda te majka rodila, opera Manon Lescaut (Puccini), opera Pagliacci (Leoncavallo), balet Carmina Burana (Orff)…

Komentari