Nina Badrić rasplesala Cibonu

94

Dvorana Dražena Petrovića u subotu je bila premala za sve one koji vole pjesme Nine Badrić. Sjajna atmosfera, odlični muzičari predvođeni Antom Gelom i nikad bolja Nina od početka koncerta digli su publiku da pjeva i pleše zajedno sa ovom divom. Publika svih generacija došla je na koncert svoje ljubimice. Pjevale su se sve pjesme gotovo jednoglasno ali vrhunac večeri je ipak bila izvedba pjesme “Nebo”.

Publika je Nini “uzela”glas i otpjevala je tu pjesmu uz gromoglasne ovacije. Ninini jedini gosti su i ovoga puta bili sjajna plesna skupina “Atomic Dance Factory” iz Zagreba koji su se savršeno uklopili u koncert. Fantastična scena za koju su bili zaslužni Damir Dražić i Eldra kao i vrhunsko ozvučenje oduševili su i mnogobrojne Ninine kolege koji su došli slušati svoju prijateljicu. Ivana i Marija Husar, Luka Nizetić, Lana Klingor, Denis Dumančić i mnogi drugi složili su se u jednom: Nina nikad nije bila bolja nego što je to danas, a sama pjevačica poslije koncerta vidno umorna ali presretna izjavila je:

”Za ove trenutke živim. Volim ovu našu ljubav koju djelimo na svakom koncertu. Moja publika i ja jesmo ljudi od ljubavi i to je jedino što je vrijedno čuvati. Sve ostalo je manje važno.”

Komentari