Ne propustite današnji humanitarni koncert “Sve za našu djecu” na Trgu Riječke Rezolucije!

20
Teklić.hr

Ne propustite današnji (16. svibnja) veliki humanitarni koncert s poznatim estradnim imenima koji će se održati na Trgu Riječke Rezolucije u Rijeci u sklopu velikog projekta – “SVE ZA NAŠU DJECU 2019“ u organizaciji Udruge Riječko srce i Kanala Ri.

Humanitarni koncert na kojem će nastupiti Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Alen Islamović, Marko Tolja, Mia Negovetić, Denis&Denis, Colonia, Atomsko sklonište, Davor Lukas (Fit) i mnogi drugi. Dođite u 18 sati na Trg Riječke rezolucije i sudjelujte u ovoj velikoj humanitarnoj akciji!
Humanitarna akcija „SVE ZA NAŠU DJECU“ namijenjena je uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21, za što je potrebno 154 tisuće kuna.

Aktivno su se dosad u realizaciju projekta uključili brojni sponzori, estradni umjetnici, grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, u nadi da ćemo zajedno omogućiti korisnicima Udruge “Rijeka 21” opremiti senzornu sobu sa raznom opremom za poticanje svih osjetila – vida, sluha i dodira.

U akciji možete sudjelovati pozivom na broj 0609009* i donirati 5 kn + pdv po pozivu ili uplatom na službeni račun akcije “SVE ZA NAŠU DJECU” prikazan na logu akcije ili prema svojim mogućnostima (novčanom uplatom).

 

Komentari