Nakon dvije godine vratila se Božićna priča obitelji Salaj

64

Jedan od najvećih božićnih događaja u Hrvatskoj, Božićna priča obitelji Salaj vratila se nakon pauze uzrokovane koronavirusom. Ova manifestacija, koja se nalazi u Grabovnici pored Čazme, tradicionalno privlači posjetitelje iz cijeloga svijeta.

Božićne lampice upaljene su još krajem studenog, a nezaboravan blagdanski doživljaj možete posjetiti do 9. siječnja 2022. godine uz posjedovanje Covid-potvrde. No, obitelj Salaj ima i jednu dobru vijest za one bez Covid-potvrde:

“Dragi posjetitelji, s obzirom na to da smo svjesni kako niste svi u posjedu COVID potvrde ili ju iz objektivnih razloga ne možete dobiti, a želja nam je da svima omogućimo dolazak na Božićnu priču obitelji Salaj, za sada UTORKOM za ulaz na imanje Salaj neće biti potrebna COVID potvrda, a radimo na tome da to omogućimo i nekim drugim danima.

Kako bi svi posjetitelji ušli bez same potvrde, na imanju u jednom trenutku smije biti maksimalno 100 osoba. Zbog toga može doći do čekanja na ulazu, te vas unaprijed molimo za razumijevanje.
Naglašavamo da je ostalim danima potvrda potrebna. Također, molimo za razumijevanje da su sve odluke ovog karaktera donesene u skladu s dobivenom suglasnosti Stožera CZ, a propisa se moramo držati jer nam u suprotnom prijeti zatvaranje i izostanak Božićne priče kao što je to bio slučaj protekle dvije godine. Hvala vam na podršci i razumijevanju”, poručili su.
Cijena ulaznice je 40 kuna po osobi, a djeca do 7 godina u pratnji odraslih ne plaćaju ulaz.

Komentari