Na Svetog Nikolu godišnja članarina Gradske knjižnice Rijeka za sve građane 25 kuna!

8

Gradska knjižnica Rijeka nastavlja tradiciju prema kojoj gotovo svake godine velikom akcijom motivira na učlanjivanje. Tako se u petak 6. 12. svi od 0 do 100+ godina starosti mogu upisati u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnih 25 kuna. Upis se može izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice:

Središnji odjel  Palača Modello , M. Gupca 23
Središnji odjel  Filodrammatica , Korzo 28
Dječji odjel  Stribor , Trg 128. Brigade HV-a 6
Narodna  čitaonica , Korzo 24
Ogranak  Trsat , V. Bubnja 1
Ogranak  Zamet , Trg riječkih olimpijaca 1
Ogranak  Turnić , F. Čandeka 36E
Ogranak  Drenova , Brca 8b
Knjižnica  Čavle , Čavle 206 (prilagođeno radno vrijeme)
Knjižnica ” Vid Omišljanin “, Prikešte 13 (prilagođeno radno vrijeme)

Sve lokacije mogu se odmah početi i koristiti, i to sve s jednom iskaznicom. Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka.

Ujedno, ovog prosinca ovo je i malo slavlje uz 170. godišnjice Narodne čitaonice u kojoj se nalaze i temelji Gradske knjižnice Rijeka te 5. obljetnice rada s 3D printerima i „makers“ paradigmom što označava suvremenije promišljanje knjižnice. Također to je i zahvala svima povodom osvajanja titule Knjižnice godine 2019..

Obitelj u kojoj svatko ima svoju vlastitu iskaznicu – od djeda i bake do malenog brata i sestre ideal su našeg rada i on se može još lakše ostvariti upravo tog petka – četiri iskaznice za četiri člana obitelji bit će samo 100 kuna!

Komentari