Na dan Međunarodne karvnevalske povorke središte Rijeke zatvara se za sav promet!

17

Zbog održavanja Međunarodne karnevalske povorke, u petak 21., subotu 22. i nedjelju 23. veljače 2020. godine u centru grada promet će biti preusmjeravan te je na snazi zabrana parkiranja.

Zabrana prometovanja
Na dan održavanja Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju, 23. veljače 2020. godine od 9 do 23 sata u cijelosti se zatvara za sav promet središte grada omeđeno slijedećim ulicama: Riva – Riva Boduli – Ivana Zajca – Fiumara – Scarpina – Adamićeva – Zadarska i u svim ulicama južno od Korza do obale.

Zabrana parkiranja
U petak, 21. 2. 2020. godine parkiranje vozila bit će zabranjeno na Trgu Riccarda Zanelle (ex. Muzejski trg) od 20,00 sati

U subota, 22. 2. 2020. parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:
Trg Riccarda Zanelle (ex Muzejski trg) od 0 do 24 sata
Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva i parkiralište „Pod voltun“ na Žabici od 22 sata
Zagrad B (30 parkirnih mjesta) od 7 sati

U nedjelju, 23. 2. 2020. parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:
Putnička obala, parkiralište Delta, Grobnička riva i parkiralište „Pod voltun“ na Žabici i parkiralište Riva Boduli od 0 do 23 sata

Zadarska ulica, Splitska ulica, Zanonova ulica, Ulica Riva, Riva Boduli, Verdijeva ulica (zapad), Zagrebačka ulica (zapad) i Ulica Ivana Zajca od 6 do 23 sata.

Zagrad B (30 parkirnih mjesta) od 0 do 23 sata

Mole se vozači da na mjestima zabrane parkiranje pravovremeno uklone svoja vozila. Vozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja će se ukloniti paukom. Informacija o lokaciji na koju su premještena vozila može se dobiti u postaji Prometne policije na telefon 051 335 521 ili u Rijeka plusu d.o.o. na telefon 051 311-400.

Javni gradski prijevoz
Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima. KD Autotrolej d.o.o. na dan Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju, 23. 2. 2020. neće naplaćivati prijevoz na svim gradskim linijama. Tog će se dana ukrcaj i iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 9 do 24 sata obavljati na terminalu Delta.

Parkiranje-autobusa-na-dan-Međunarodne-karnevalske-povorke-23.-2.-2020

Taxi stajališta
U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu, Žabici i Ulici Riva neće biti u funkciji. Privremeno taxi stajalište nalazit će se u Ulici Ivana Pavla II, dok će taxi stajalište na Željezničkom kolodvoru biti u funkciji.

 

Komentari