Modrić, Lovren i Mandžukić samo su neke sportske zvijezde koje će zaigrati tenis na humanitarnom Gem Setu

9
during Day XX of the Fever-Tree Championships at Queens Club on June 24, 2018 in London, United Kingdom.

Veliki humanitarni i sportski spektakl Gem Set Hrvatska održat će se 12. lipnja na SRC-u Šalata u organizaciji Zaklade Marin Čilić. Ove godine obilježava se 30 godine od Konvencije o pravima djeteta, stoga će sportaši i zvijezde omogućiti djeci iz Tordinaca veliko multifunkcionalno igralište jer sva djeca imaju pravo na igru i sport.

Zaklada Marin Čilić kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svako dijete ima
priliku ostvariti svoj potencijal i snove. Od svog osnivanja, Zaklada je kroz projekte dotakla živote više od 1000 djece, a sada će dotaknuti i djecu u Osnovnoj školi u Tordincima, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu.

Najveće sportske zvijezde u paru s najboljih hrvatskim
tenisačima čine dobitnu kombinaciju za teniske mečeve. Igra će se odvijati u četiri skupine, u formatu super tie-break, a samo prvi par u svakoj grupi nastavlja natjecanje dalje do velike završnice.

Nositelji Grupe A su Marin Čilić i Luka Modrić, a u svojoj će skupini zaigrati s još dva zvjezdana para – Lovrom Zovkom i Ivanom Klasnićem te Jelenom Kostanić Tošić i Lovrom Milošem.

Nositelji Grupe B su Mate Pavić i Andrej Kramarić, u njihovoj će skupini zaigrati i Mario Mandžukić koji će uskoro saznati svog teniskog partnera te Tena Lukas i Marijo Možnik.

Grupu C predvode Ivan Dodig i Dario Šarić, a borit će se protiv Dejana Lovrena čiji se partner još uvijek ne zna te Valenta Sinkovića koji će također ubrzo saznati svog partnera.

Za nositelje četvrte Grupe D izvučeni su Ivan Ljubičić i Ivan Perišić, a s njima će igrati Mate Delić i Bojan Bogdanović te Iva Majoli i Mateo Kovačić.

Početak programa predviđen je u 12 sati kad se otvara Tennis Village s organiziranim besplatnim radionicama za djecu pod vodstvom trenera TK Top Spin i hrvatskih teniskih zvijezda. U podne će krenuti i sportske radionice u organizaciji Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Na centralnom teniskom terenu u 14 sati, posjetitelje očekuje teniska poslastica, egzibicijski meč naših proslavljenih tenisača, a u 16 sati započet će turnir i natjecanje u grupama naših proslavljenih sportaša. Velika završnica, polufinalni i finalni meč, započet će u 18 sati, uz prijenos na drugom programu Hrvatske radiotelevizije. Program će završiti dodjelom nagrada, a na Šalati će tijekom dana biti još drugi brojni zabavni sadržaji kao mogućnost upoznavanja i fotografiranja sa svojim sportskim idolima.

Komentari