Moda pod zvijezdama humanitarnog karaktera na Čajnom trgu

21

Pod vedrim ljetnim nebom, na predivnom Čajnom trgu, modna agencija Art Modis u suradnji sa Samovar barom organizira reviju „Moda pod zvijezdama“ u četvrtak, 6. kolovoza u 20:30 sati. Na reviji će biti prikazane kolekcije renomiranih modnih dizajnera poput Infinity desing / Iva Bruketa, Manufaktura / Višnja Huljev i Cris Mršić.

Program će oplemeniti plesna skupina Flash Dance Unit te operna pjevačica Nina Ćuk. Događaj je humanitarnog karaktera te će se skupljati prilozi za Centar za rehabilitaciju Rijeka.

O kolekcijama:
„Infinity design unikatni nakit na modnoj sceni djeluje već četiri godine. Nakit je zbog svoje specifičnosti prepoznatljiv, a naročitu pažnju zauzimaju ogrlice Tramuntana, Aurora, te ništa manje važni rajfovi, naušnice, prsteni. Želja je dizajnerice da se svaka osoba koja nosi nakit osjeća posebnom. A kroz svoj rad dizajnerica nastoji izraziti svu ljubav i pozitivu koja se ulaže u svaki komad nakita. Na reviji će biti prikazana cvjetna kolekcija, za koju se nadamo da će naići na odaziv žena koje žele biti prave infinity dame“, istakli su iz Infinity designa.

„Kolekcija Silwearmoon2020 koju večeras predstavljamo obuhvaća ActiveSilwear kolekciju za dan, kolekciju odjeće za sve aktivnosti koje dnevno moramo obaviti te bez pretjeranog dotjerivanja izgledati moderno, okretno i jedinstveno. ActiveSilwear je visokokvalitetna odjeća s prepoznatljivim dizajnerskim stilom, a bazna ideja je sportska odjeća. U nastavku, kolekcija prerasta u moderan luksuz, odjeću s najvišim proizvodnim vrijednostima, dragocjenim materijalima i sofisticiranim detaljima“, kaže Manufaktura.

„Uživam u miru i tišin bodulije. Šnajdera u mojoj obitelji ne manjka, počevši od pradjeda pa na dalje. Kolekcija je nosiva, jednostavna. Prirodni materijali uz dodatak tila i elastena. Dnevno večernja ovisno o obući i modnim dodatcima“, rekao je Cris Mršić.

Komentari