Međunarodno natjecanje barmena u riječkoj Karolini

133

Udruga konobara i barmena Hrvatske ponovno ima veliku čast i zadovoljstvo pozvati vas na jedinstveno natjecanje barmena u slobodnome stilu pod nazivom Coca-Cola International Flair Open 2015., koje će se održati 23. i 24. studenoga 2015. u renomiranome caffe-baru i noćnome klubu Karolina u Rijeci.

Na ovome natjecanju sudjeluju najpoznatiji svjetski barmeni, koji će se prvi dan morati izboriti za nastup u finalu, a drugi će dan različitim trikovima pokušati nadmašiti svoje protivnike i osvojiti bogate nagrade.

Ovo je natjecanje ujedno i predstavljanje novosti i novih trendova u turizmu. Popratni sadržaj natjecanja biti će ispunjen vrhunskim zabavnim programom i pozitivnim ozračjem. Očekuju vas nastupi plesnih skupina, zabavne igre te glazba koja će obilježiti i veliku zabavu koja slijedi u klubu Karolina nakon završetka kvalifikcija, a potom i finala.

Osim u vještini pripravljanja koktela na načine za koje bismo pomislili da su nemogući, barmeni će se natjecati i u serviranju Coca-Cole i pokazati kako savršeno servirati to poznato piće. Tako ćemo još jednom proslaviti dizajn čuvene bočice nastale prije sto godina.

Glavni je pokrovitelj natjecanja Coca-Cola HBC Hrvatska koja će nas, nakon retro spektakla u vrućemu svibnju, na kojemu se Coca-Cola pokazala savršenim osvježenjem, u studenome zagrijati luksuznim, velikim, jedinstvenim natjecanjem najboljih među najboljima.

Ovo je jedinstvena prigoda da se izvrsno zabavite na izvanrednome natjecanju najboljih barmena, koji dolaze sa svih strana svijeta kako bi pokazali svoje vještine, izmamili osmijeh na lica te zaslužili gromoglasan pljesak i ovacije.

Dvodnevno natjecanje praćeno zabavnim programom i odličnom zabavom trajat će oba dana do jutarnjih sati. Sve novosti možete pratiti na www.barmen.hr.

barmen flair open 2015

Komentari