Maškarana zabava za najmlađe ove subote na Kozali

10

Ulaskom u samu završnicu Riječkog Karnevala intenziviraju se maškarana događanja u cijelom gradu – zabave pod maskama pune dvorane diljem Rijeke, a Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart, u suradnji s udrugom Rikordi, dio maškarane atmosferu dovode i u riječke kvartove.

S ciljem jačanja zajednice, širenja karnevalskog duha, prenošenja tradicije na nove generacije te dijeljenja radosti s najmlađima, organiziraju dva dječja bala pod maskama.

Prvi je s velikim uspjehom održan na Rastočinama u prostoru MO Škurinjska Draga 15. veljače.
Zabava se ovaj vikend seli na Kozalu, gdje će se u subotu 22. veljače od 16 sati, u velikoj dvorani MO Kozala održati prvi Dječji bal pod maskama. Dječje maškarane balove podržava i Grad Rijeka te su i službeno dio programa Riječkog karnevala 2020.

Dječji bal pod maskama vizual

Program obuhvaća nastup mađioničara, popularnog klauna Cin-Cina, dječjih zborova Tratinčice i Male Tratinčice te plesne grupe Flame – Kikići. Ulaz je kao i uvijek slobodan, a male maškarice (uz glazbeni program i izradu figura od balona) očekuju sokovi i grickalice, a cijeli će program potrajati do 20 sati.

Budi što želiš, okupi prijatelje, dođi u kvart i zabavi se jer – Kozala je živa!

Dječji bal pod maskama

Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart nastaju u susjednim kvartovima, ali s istom misijom – jačanja zajednice i kreiranja sadržaja za aktivniji i kvalitetniji život u susjedstvu. Nakon maškara priča ne staje, u ovim kvartovima cijela će godina biti aktivna – organiziraju se sportski dani, kulturna događanja, aktivnosti za djecu, koncerti, kino predstave i još mnogo toga.

Komentari