Ljeto na Gradini – U utorak dječji mjuzikl “Škola snova”

36
Foto/Facebook

Dječji mjuzikl „Škola snova“ koji će se u utorak, 30. srpnja održati u sklopu Ljeta na Gradini predstavlja sinergiju glazbe, plesa i scenografije uz izražavanje glumačkog talenta, akrobacija i kreativnosti.

Ideja o nastanku projekta inspirirana je postojećim filmom/mjuziklom iz 2017. godine „The Greatest Showman“ koji je za ovu prigodu prilagođen dječjem uzrastu i izvođenju, a projekt je zajednička ideja  glazbeno – kreativnog centra „Glazbeni vrtuljak“ i društva sportske rekreacije „Zumba Rijeka“, ChikaZ.

Ideja je omogućiti djeci iskustvo i pružiti priliku za kreativno izražavanje kroz ples, pjevanje i kreiranje scenografije. U suradnji sa Školom primijenjenih umjetnosti Rijeka izrađeni su predmeti potrebni za scenografiju.

Čak 37 mladih talentiranih pjevača i plesača osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta ispričat će priču o hrabroj i odlučnoj spremačici Žani koja uspijeva motivirati učenike na pozitivne promjene i dati im poticaj za ostvarenje svojih snova.

Gošća mjuzikla je mlada svestrana riječka pjevačica Medea Market Sindik, a mladi talenti na Trsatskoj gradini posjetiteljima će kroz izvedbu prenijeti snažnu poruku i moto ovog mjuzikla – kada vjeruješ u sebe, sve je moguće!
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com po cijeni od 50 kn, dok će na dan predstave cijena ulaznica biti 60 kn. Početak je zakazan za 21.00 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 sati.

Komentari