Ljetni ArtBazar priziva nam ljeto!

13

Ljetni artBazaar 2019” održat će se 8. i 9. Lipnja, od 12 do 19 sati u prostoru RiHub., na adresi Ivana Grohovca 1/a.

Na sajmu sudjeluje 30 izlagača – gotovo polovica izlagača ovog izdanja artBazaar-a prvi put sudjeluje na ovogodišnjem sajmu!

art bazar
Popis izlagača

ArtBazaar je projekt urbane tržnice koji umjetnicima i kreativcima omogućuje predstavljane svojih radova u organizaciji Odjela gradske uprave za kulturu i udruge ArtBazaar.

U subotu, 8. lipnja, od 16 do 19 sati u RiHub-u je Mali buvljak.

Mali buvljak (by Urbani separe) je dječji buvljak na kojem djeca razmjenjuju ili prodaju svoje rukotvorine, igračke, stripove i slikovnice drugoj djeci. Pritom ih ekipa iz Urbanog separea podučava osnovnim prodajnim, pregovaračkim i prezentacijskim vještinama.
Klince se potiče da budu kreativni, da razmišljaju o održivosti i skrećemo pozornost da “novo” nije samo nešto zamotano u ambalažu i kupljeno, nego “novo” može biti i nečije staro, rabljeno i razmijenjeno.
Važno je djecu potaknuti da kroz takvu aktivnost sklapaju nova prijateljstva i razvijaju komunikacijske vještine s drugom djecom i odraslima.
Za  sudjelovanjei na Malom buvljaku potrebno je ispuniti prijavnicu, detalji i pravila pišu u prijavnici: https://bit.ly/2EQH3en

Komentari