Let3 – Jedinstven set za 20 godina Tvornice kulture

166

Riječki Let3 velikim će koncertom 5. listopada označiti jedan od centralnih događaja višemjesečnog obilježavanja 20 godina Tvornice kulture.

Nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg nastupa grupa se vraća u Šubićevu s jedinstvenim, specijalno složenim setom za novo nzagrebačko ukazanje. 

Let3, jedan od naših najuspješnijih i najdugovječnijih bendova, u Tvornici kulture je zabilježio neke od svojih antologijskih nastupa, poput prvog zagrebačkog pojavljivanja nakon uskrsnuća u studenom 2000. i svirke na Trećem festivalu svjetskog kazališta kada su, između ostalog, jako uvjerljivo izveli pjesmu «Beautiful Day» grupe U2.

Tvornici su se vraćali više puta, a njihov posljednji nastup u rujnu 2018. ostao je zabilježen kao jedan od koncertnih highlighta jeseni.

Posljednjih godina bend je bio diskografski aktivan objavivši dva izdanja – «Kurcem do vjere / Thank You Lord» i «Angela Merkel sere», a trenutno pripremaju album obrada svojih najuspješnijih pjesama. Novi Let 3 već je predstavljen prvim singlom, duetom s Vucom u pjesmi „Golub Vaso“ (remake pjesme „Golub Dinko“ s albuma „Jedina“).

Koncert Leta3 dio je višemjesečne proslave 20 godina Tvornice kulture koja će biti obilježena s 20 koncerata domaćih i inozemnih izvođača.

 

Komentari