Larí Marí svoju novu knjigu “Bremenita šutnja” predstavljaju u Opatiji 

Nakon više hrvatskih gradova i Rijeke, autorice svoje novo izdanje predstavljaju i u rodnoj Opatiji  

81

Knjižara Tisak Medija u Opatiji, u četvrtak 17.svibnja u 18 sati ugostit će poznati hrvatski književni dvojac Larí Marí, autorice punog imena Larissa Kunić i Marieta Kola, koje predstavljaju svoju četvrtku uspješnicu “Bremenita šutnja”.

Osim o knjizi, koja će se na promociji moći kupiti, autorice će govoriti i o svom radu kroz duševno savjetovanje i adekvatno rješavanje problema, jer upravo to je tema koja se provlači kroz knjigu koju će danas predstaviti svojoj vjernoj publici.

Nakon niza hrvatskih gradova i nedavno održane promocije “Bremenite Šutnje” u Rijeci, na red je, kao šećer na kraju, došla i Opatija, grad iz kojeg su potekle autorice i u kojem uspješno djeluju kroz rad svoje ordinacije “Entera Clinica”.

Njihov novi, četvrti po redu roman, “Bremenita šutanja” već je proglašen najboljim romanom godine i vodeći je na listi najprodavanijih knjiga. Ovom promocijom autorice Larí Marí ujedno se žele zahvaliti svojoj vjernoj publici, svim čitateljima i prijateljima, tako da je uz predstavljanje knjige zagarantirano i dobro druženje, uz već tradicionalnu tortu i pjenušac za sve posjetitelje.

Komentari