Zakačite se za umjetnost. Zakačite umjetnost: Kreće sajam studentskih radova u Galeriji SKC

146
Sajam studentskih radova

Ovogodišnji Sajam studentskih radova održat će se čak dva dana s otvorenjem u četvrtak, 20. lipnja 2024. u Galeriji SKC (Kružna 6, Rijeka). Ulaz slobodan!

Zakačite se za umjetnost. Zakačite umjetnost.

Na ovogodišnjem Sajmu studentskih radova izlaže čak 33 studentica, studenata i alumna APURI-ja. Otvorenje je u četvrtak (20. lipnja) od 16 sati, a osim izložbe organiziran je popratni program sve do 22 sata. 

Osvježenje je u organizaciji Kluba mladih, palačinke u suradnji s Urbanim separeom (s kojima usput oslikavamo ulicu), a za atmosferu je zadužen DJ belovic. Uz raznovrsnu ponudu crteža, grafike, printeva, tekstila, slikarskih i kiparskih radova, organizirano je i crtanje portreta uživo!

Sajmom, koji se već tradicionalno održava u Galeriji SKC, spajamo ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti. Osim predstavljanja riječkoj publici, cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici i stvaranje potencijalnih budućih suradnji. Svim zainteresiranima time nudimo priliku pronaći unikatno umjetničko djelo kojeg će poželjeti ponijeti kući.

Izložba će biti otvorena i u petak 21. 6. 2024. od 17 do 20 sati. Ulaz slobodan!

Pronađite unikatno djelo, zakačite se za umjetnost i ponesite je kući.

Komentari