Vodimo vas na “Plesni torpedo” i “Carmen”

Riječke ljetne noći donose ljetni plesni spektakl "Plesni torpedo" i adaptaciju Carmen za komornu scenu u bivšoj riječkoj tvornici Torpedo.

446

Plesni torpedo održat će se 15. srpnja s početkom u 22h u prostoru bivše tvornice Torpedo u Rijeci, dok će se adaptacija “Carmen” za komornu scenu održati na istom mjestu u subotu 16. srpnja 2016. u 22h.

U sjećanje na našeg sugrađanina Ivana Blaža Luppis Vukića – izumitelja “spasioca obale” (kustenretter) koji je svoju zamisao uspješno realizirao tek povezavši se s engleskim industrijalcem i brodskim inženjerom Robertom Whiteheadom, plesači HNK Ivana pl. Zajca također će se hrabro povezati s drugima i značajno drugačijima da bi vam, u prostoru bivše tvornice „Torpedo“ 15. srpnja 2016., predstavili presjek onog uvjerljivo najboljeg što ste od različitih plesnih izričaja mogli doživjeti u Rijeci ove godine.

Da bi plesom i plesnim entuzijazmom otvorili vrata nadi da u zajedništvu možemo bolje i sretnije, pridružite se riječkim plesnim umjetnicima: plesačima BALETA HNK Ivan pl Zajc te plesnim skupinama „Densel“, „Flame“, „Flashdance“, „Dance Queen“, „K2K“, „Dance studio Oxana“ i posebnom gostu – ovogodišnjem finalistu Supertalenta Juraju Devinu!

carmen

Osim Plesnog torpeda, gledatelji će moći uživati i u sjajnoj adaptaciji “Carmen” za komornu scenu koreo-redateljice Selme Banich prema ideji dramaturga Marina Blaževića, dok je glazbeni redatelj Filip Fak. Ulogu Carmen fantastično je utjelovila Ivana Srbljan.

Najsretnije od vas vodimo na ova dva spektakla! Dijelimo 2x po dvije ulaznice, a sve što morate je navesti želite li ići na “Plesni torpedo” ili “Carmen” te odgovoriti na nagradno pitanje.

Nagradna igra je gotova! Sretne dobitnice su Lucija Baljak i Antonela Crvelin! Čestitamo! 

[formidable id=215]

Komentari