Velik interes na prvoj pješačkoj rekreativnoj turi “Kostrena Halloween Walk”

67
kostrena halloween
Foto: Davor Dragičević

Stotinjak djece i roditelja, entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i hodanje, predvođenih vrhunskim poznavateljima kostrenskih staza iz Promotiv Travel Outdoor uživalo je u noćnoj rekreativnoj pješačkoj turi Kostrenom, koja je bila u znaku popularnog Halloween-a.

Noćna kulisa i sjena mladog Mjeseca bila su idealna pozornica za ples vještica, kosturskih glava i strašnih likova iz poznatih filmova strave.

Pješačka vođena tura krenula je sa Vele rive u uvali Žurkovu do prepoznatljivog kostrenskog simbola – sidra, nastavila dalje prema Humini, te se preko Svežnja obalnim putem okončala u Žurkovu.

Strašni maskirani sudionici, mahom djeca, nakon obilaska planirane rute s oduševljenjem su se zaustavili u uvali Žurkovo gdje su ih u duhu Halloweena dočekali prigodni keksi i ostale slastice.

Kostrena Halloween Walk se održava u sklopu jesenskih aktivnosti projekta aktivnog turizma “Rijeka Outdoor” udruženih Turističkih zajednica Riječkog prstena u čijem se okviru tijekom godine realizira čak 60-ak različitih događanja.

Komentari