Uskoro u kina stiže Mjesto tišine 2. Ovaj triler-horor ne želite propustiti!

222

Nakon prvog nastavka Mjesta tišine (A Quiet Place) iz 2018. godine u kojem protagonisti filma žive u svijetu u kojem su glavni uvjeti  za preživljavanje kretati se pažljivo i nikada ne stvarati nikakav zvuk sada nastavljaju svoju borbu s grabežljivcima u novom nastavku: Mjesto tišine 2! Glavna glumica novog nastavka još uvijek je dobitnica Zlatnog globusa Emily Blunt, a John Krasinski svoju glumačku ulogu zamijenio je redateljskom palicom.

mjesto tišine2

Mjesto tišine 2 (A Quiet Place Part II) nastavlja tamo gdje je stao u prvome dijelu pa se prvo prisjetimo kraja prvoga dijela. Nakon što im je uništen siguran dom, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk, pa čak i šum, znače smrt. U nastavku filma obitelj pokušava pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja. Hoće li i uspjeti…?

Ovaj 98 minutni horor-triler sa prikazivanjem počinje početkom rujna, a uskoro dolazi i u naša kina iako točan datum još nije poznat. Što reći, nadodati, osim da jedva čekamo!

Komentari