U tijeku su upisi u školu glume za djecu i dramsku za mlade Teatra Happy Things Academy Rijeka: “Bolje je upisati se na dramsku, nego ne upisati se na dramsku!”

63
upisi u školu glume za djecu i dramsku za mlade Teatra Happy Things Academy Rijeka
U tijeku su upisi u školu glume za djecu i dramsku za mlade Teatra Happy Things Academy Rijeka – nova sezona 2022/2023.
  • Škola glume za djecu je zabavan, edukativan program za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole. Termin održavanja je utorkom od 18 do 20 sati u HKD-u na Sušaku. Sa polaznicima radimo glumačke vježbe na glasu, govoru, pokretu, improvizaciji te na probama potičemo njihovu maštu, upoznajemo ih sa osnovama glume i kazališta, uvježbavamo a često i osmišljavamo dramski tekst, biramo kostime i scenografiju te izvodimo završnu predstavu pred publikom.
  • Dramska za mlade je zabavan, edukativan program za djecu od 5. do 8.razreda osnovne škole. Termin održavanja je subotom od 12 do 14 sati u HKD-u na Sušaku. Sa polaznicima radimo niz glumačkih vježbi te razne dramske etide temeljene na improvizaciji. Potičemo njihovu maštu ali i kritičko razmišljanje o temama njihovog interesa. Odabiremo predložak dramskog teksta ili ga zajedno osmišljavamo te uz scenografiju i kostime izvodimo predstavu pred publikom.
Upisi su u tijeku! Javiti nam se možete na Facebook ili Instagram profil Teatar Happy Things Academy Rijeka, na broj 091/5921403, na mail teatarhta@gmail.com

“Bolje je upisati se na dramsku nego ne upisati se na dramsku!”, kažu organizatori.

L.B.

Komentari