U raljama politike: Riječka udruga Da štima svima kreće sa ciklusom tribina, prva na rasporedu već u srijedu!

99

„U raljama politike“ naziv je ciklusa tribina što ga pokreće riječka udruga Da štima svima. „Bez obzira na to, asociraju li nas na slavni Spielbergov horor ili naivnost Štefice Cvek u raljama života, ralje su simbol napada i straha, ali i nada hrabrosti i borbe. Svi smo u raljama politike, manje ili više svjesni njenih izazova, mogućnosti i ograničenja“, poručuju iz Udruge.

Ciljevi tribina su: promicanje i razvoj te prakticiranje komunikacijske kulture, stjecanje političkih kompetencija, te njegovanje civilnoga društva, pluralizma i demokratskih institucija. Bit će riječi o pojedinim segmentima politike, građanskom – povremenom, ali i profesionalnom bavljenju politikom te pojavama i posljedicama koje nastaju kao rezultat tog djelovanja.

Prva tribina U raljama politike: “Opstanak nezavisnih“ na rasporedu je u srijedu, 19. siječnja s početkom u 18 i 30 sati, u prostoru Zajednice Talijana Circolo. Gosti su: sveučilišni profesor i bivši gradonačelnik Opatije, Amir Muzur, te pravnik i aktualni načelnik Općine Kostrena, Dražen Vranić.

U skladu s  propisanim epidemiološkim mjerama, broj sudionika je ograničen te se zainteresirani za dolazak na tribinu obavezno trebaju prijaviti na e-mail info@dastimasvima.hr najkasnije do 19.siječnja u 12 sati.

L.B.

Komentari