U prepunom HKD-u održana božićna produkcija Plesnog kluba Flash Dance Unit

111
flash dance unit
Foto: Flash Dance Unit FB

U ispunjenoj dvorani HKD-a na Sušaku, dan prije Badnjaka, 24. put zaredom Plesni klub Flash Dance Unit predstavio je svoju pažljivo pripremljenu božićnu produkciju bogatu koreografijama, plesnim stilovima i različitim generacijama. Sudjelovalo je više od 95 plesača, od najmlađih do najstarijih. Osim članova Plesnog kluba Flash Dance Unit, svojim su koreografijama doprinijeli i plesači iz Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Vežica, kao i učenice iz Prirodoslovne i grafičke škole u Rijeci.

Svojim koreografijama plesači su poručili kako su najvredniji pokloni oni koji dolaze iz srca – ljubav, mir, poštovanje i zajedništvo, jer ti darovi ostavljaju trajniji i emocionalno dublji dojam na pojedinca.

“Sad kad su se malo slegli dojmovi mogu reći da gledajući vas kako plešete, vidjela sam kako govore Vaša srca.

Bili ste odlični.
Od onih najmlađih do onih najstarijih, od početnika do onih koji su već dugo u plesu.
Trud se nakraju uvijek isplati, a tako je bilo i jučer.
Pred prepunom dvoranom HKD-a odigrala se čarolija. Bilo je raznih stilova od igrokaza, Hip hopa, breakinga, suvremenog do baleta, a u svemu sklad i ljepota pokreta uz dozu energije i snage…
Ljepota za oči.
Hvala Vam na tome, a hvala i našim dragim gostima O.Š. za klasični balet i suvremeni ples te učenicama Prirodoslovne i grafičke škole koji su svojim nastupima uveličali našu produkciju.
Hvala i tehnici HKD-a na tehničkoj podršci i rasvjeti, bilo je vrhunski. Hvala i mom učeniku Mateju Smokvini na divnim fotkama.
A i vama dragi naši roditelji, prijatelji i svi ostali koji ste našli vremena biti s nama veliko HVALA!!
I za kraj sve fotografije sa produkcije možete pogledati u Foto Kurtiju u Starom gradu.
Do slijedećeg susreta želimo Vam blagoslovljene blagdane i sretnu Novu 2024. godinu,” poručili su iz Flash Dance Unita.

Komentari