U Opatiji započelo obilježavanje Međunarodnog dana mladih

60
međunarodni dan mladih opatija
Međunarodni dan mladih obilježava se danas u Opatiji u organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije. Ispred tržnice su članovi Savjeta mladih, u suradnji s članovima Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Opatija i mladim volonterima održali pokaznu vježbu oživljavanja primjenom automatskog vanjskog defibrilatora za laike, koju je vodila Karla Vurić, predstavnica Kluba mladih GDCKO u Savjetu mladih. Mlade volonterke Crvenog križa mjerile su tlak zainteresiranim građanima.

Program se nastavlja u popodnevnim i večernjim satima

Program obilježavanja Dana mladih nastavlja se u popodnevnim satima predavanjem stručnjaka za mlade, predsjednika Gradskog vijeća Grada Lepoglave Hrvoja Kovača na temu „Mladi NISU budućnost“ u prostorijama Centra za inovacije u turizmu – Hubbazia, a bit će održana i radionica na temu politika za mlade.
U večernjim satima održat će se Abbazia pub kviz u Eugenian Baru s početkom u 20 sati, koji će moderirati Dražen Turina Šajeta.
Međunarodni dan mladih opatija Međunarodni dan mladih opatija Međunarodni dan mladih opatija Međunarodni dan mladih opatija
L.B.

Komentari