U Njivicama se sprema najslađi događaj ljeta – ne propustite Festival sladoleda

117
sladoled

Uzbudljiva vijest za sve ljubitelje ledene poslastice – Festival sladoleda ponovo dolazi u Njivice! Označite datume u svom kalendaru jer će ovog ljeta sladoledna čarolija trajati čak sedam dana, od 8. do 14. srpnja!

U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj posjetitelji će moći uživati u rapsodiji sladolednih okusa duž Ribarske obale i Lukobrana te vanjskih prostora Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Pet izlagača nudit će bezbroj varijacija sladolednih okusa – od craft sladoleda, artizanskog gelata, različitih okusa na štapićima, u kornetu ili u čašici. Festivalu se i ove godine pridružuju lokalni ugostitelji pa će izbor sladoleda biti uistinu šarolik. Isprobati ih sve u samo sedam dana bit će izazov i za one najveće sladokusce!

Posjetitelji će uživati u glazbenom programu, animaciji i maštovitoj scenografiji koja će oplemeniti svaki kutak festivala. Djeca će imati poseban kreativni corner u kojem će se održavati radionice, likovni izazovi i zabavni program. Sladolednu priču upotpunit će promenadni nastupi uličnih zabavljača, nastupi s vatrom i LED magičnim krilima, a svoj dolazak najavio je i mađioničar!

Nakon zalaska sunca, svijetla reflektora preuzimaju pozornicu, a u glazbenom programu nastupit će Neno Belan & Fiumensi, Minea, grupe Venus i L’amour, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy.

Njivice su poznate kao idealno ljetno obiteljsko odredište koje i ove godine bilježi porast posjeta i noćenja, što nimalo ne čudi s obzirom na bogat program koji ova destinacija nudi tijekom cijelog ljeta. Festival sladoleda bit će pravi šlag na torti i savršen dodatak za obiteljski odmor.

Ovog srpnja svi putevi vode u Njivice – na mjesto gdje je sladoled kralj ljeta, a zabava zajamčena!

 

Komentari