U HNK Ivana pl. Zajca obavezno nošenje maski, a uveli su i mjerenje temperature

21
Izvor: HNK Ivana pl. Zajca

HNK Ivana pl. Zajca pomno prati razvoj situacije izazvane pandemijom koronavirusa te upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Kao što već znate, postav de luxe gledališta prilagođen je propisanoj fizičkoj distanci, a lože su odvojene pleksi staklom. Zgrada Kazališta redovno se čisti i dezinficira. Biljeterke i biljeteri Kazališta dočekuju vas u rukavicama i maskama, a na ulazu u zgradu i na katovima su punktovi s dezinfekcijskim sredstvima.

Iz HNK Ivana pl. Zajca apeliraju da svakako nosite maske, a ako ste ih slučajno zaboravili, pripremili smo za vas posebno dizajnirane.

Djelatnici Kazališta također se pridržavaju svih preporučenih mjera, mjere temperaturu prije dolaska na posao, redovno dezinficiraju ruke, održavaju preporučeni razmak od 1,5 metra, a po mogućnosti izbjegavaju i fizički kontakt. Posebno se pazi da se, kada je riječ o umjetnicima čiji je kontakt nužan u predstavama, uvijek radi o istim osobama.

Pozorno slušajte i upute o pridržavanju mjera u sprječavanju zaraze koje možete čuti neposredno prije svake predstave.  Budimo oprezni i odgovorni, poručuju iz Kazališta.

Komentari