Trsatska gradina ostala bez zakupca: Objavljen novi program u kojem će svatko moći pronaći nešto po svom guštu

112
Trsatski kaštel
Turistička zajednica grada Rijeke obavještava sve zainteresirane osobe da je korisnik poslovnog prostora ugostiteljske namjene u sklopu Trsatskog kaštela, tvrtka Rives d.o.o., zbog nemogućnosti poštivanja propisanih rokova i ispunjavanja preuzetih obveza, otkazala ugovorni odnos.
Naime, nakon gotovo 2 mjeseca od potpisa Ugovora, tvrtka Rives d.o.o., nije stavila u funkciju ugostiteljski objekt koji je preuzela temeljem Natječaja te je ujedno odustala od provedbe programa Ljeta na Gradini.
U skladu s izvanrednom situacijom, Turistička zajednica grada Rijeke samostalno preuzima organizaciju manifestacije koja će ovog ljeta doživjeti svoje 19. izdanje s djelomično izmijenjenim, ali i pojačanim programom.
Kako bi posjetitelji mogli koristiti ugostiteljske usluge na Trsatskom kaštelu te uživati u piću s najljepšim pogledom na Grad, Turistička zajednica grada Rijeke ugovorila je privremeno otvaranje ugostiteljske terase u najkraćem mogućem roku.
“Drago nam je da već sada možemo najaviti novi program Ljeta na Gradini u kojem će svatko moći pronaći nešto po svom guštu”, poručili su iz Turističke zajednice grada Rijeke.

Program 19. Ljeta na Gradini

17.07.
Stand up “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” (Jan Kerekeš)
19.07.
The Frajle
21.07.
Obljetnički koncert: 30 let duše – Karin Kuljanić i Mirjana Bobuš
04.08.
Taste & Music Exeprience by Deni Srdoč, Koncertni nastup  i Goran Karan
06.-09.08.
Gradina No limit – dani vizualne umjetnosti i komunikacija
19.08.
Noć velikog čitanja – Under The Full Moon Ri Lit
20.08.
Koncertni nastup Crooks & Straights
22.08.
Damir Urban & 4 uz gudački orkestar
29.08.
4 tenora
30.08.
Pachamama
31.08.
Disco Revival: 70’s & 80’s Hits @Trsatska gradina
07.09.
Riječko rokanje: Jonathan & Chasing Nord
13.09.
Riječko rokanje: Bolidi, Valovi, Peter North Pole

„Povrat sredstava za otkazane programe, izvršit će se ovisno o načinu plaćanja, povratom na kreditnu karticu ili bankovni račun.“ Rives d.o.o.

Komentari